Serviciile oferite de Pensiunea Ayana

Bun venit la Pensiunea Ayana din Petrosani, judetul Hunedoara! Acesta este site-ul nostru oficial , de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre noi.

Situata in Petrosani, la poalele Muntilor Parang,la 150 de m de telesacaun, Pensiunea Ayana se remarca printre unitatile de cazare din zona datorita conditiilor de lux si serviciilor de calitate, concepute si personalizate pentru a putea satisface chiar si cele mai exigente cerinte si asteptari in domeniu.

Pensiunea are o capacitate de 51 de locuri de cazare in 17 camere (6 camere duble matrimoniale, 6 duplex-uri, 4 camere triple si o camera dubla twin). Fiecare spatiu de cazare dispune de :

  • Baie proprie
  • Balcon, minibar
  • Uscator de par
  • Televizor/cablu
  • Acces internet
  • Parcare privata supreavegheata video.

Restaurant

Oaspetii pot servi masa in restaurantul pensiunii. Meniul acestuia cuprinde o gama variata de preparate din bucataria traditionala si internationala, alaturi de o selectie de vinuri alese. Oaspetii pot savura bauturi racoritoare si alcoolice la barul din incinta.

SPA

Pentru relaxare puteti incerca SPA-ul pensiunii(jacuzzi, sauna, salina, masaj, mini-cinema 3D) un adevarat rasfat pentru cei care doresc deconectarea de la stresul cotidian.

Zboruri de agrement

De aseamenea cei interesati pot avea parte de zboruri de agrement cu bine cunoscutul Tomi Coconea.

Trasee montane

Pentru iubitorii traseelor montane si privelistelor nemaintalnite suntem la circa 40 de km de nemaipomenitul traseu montan Transalpina,iar in sezonul rece impatimitii sporturilor de iarna sunt aproape de domeniul schiabil Vidra-Voineasa(circa 35 de km)precum si de Statiunea Straja(circa 25 km). La toate acestea nu putem omite cele mai frumoase si atractive trasee montane din Masivul Parang precum:Poiana Nedeii-Vf.Parangul Mic-Vf.Carja-Vf.Stoenita-Vf.Gemanarea-Vf.Parngul Mare se merge pe traseu marcat aprox 4-5ore.De asemenea se pot vizita numeroasele lacuri din aceasta zona cum ar fii:Lacul Verde,Lacul Mija,Lacul Mandra,Lacul Rosiile,Lacul Galcescu…toate acestea putand sa le vizitati impreuna cu o echipa salvamont din zona noastra,contact salvamont DANIEL BREDA TEL.0722 262 776.

Obiective turistice

Intre cele mai cunoscute obiective turistice din zona noastra amintim:

Pestera Bolii aprox 10km

Cheile Jietului aprox 6km

Defileul Jiului(Manastirea Lainici aprox 26km)

Manastirea Prislop aprox 71km

Castelul Corvinilor aprox 79km

Lacul Cincis aprox 94km

Cheile Butii aprox 40km

Cheile Taii aprox aprox 15km